Home / Jussi Björling / O helga natt
Jussi Björling-O helga natt
05:05

Jussi Björling - O helga natt

  • views 0
  • Repetition on the radio 18
Jussi Björling O helga natt
Description
Jussi Björling sjunger Sveriges mest älskade julsång "O Helga Natt." Till musiken har jag lagt några svenska vinter och julbilder. "O Helga Natt" en julpsalm och en sång om Kristus. Att välja ut bilder har därför inte varit så lätt. Jag har försökt att få en balans mellan julbilder och bilder med religiös anknytning, som tex kyrkor. Hoppas ni tycker om resultatet. Lämna gärna en kommentar, men tänk på att hålla ett vårdat språk eftersom kommentaren annars tas bort och medför blockering.

"O Helga Natt" är f.ö. det sista spåret på den makalösa CD:n "Till Havs" som kom ut för ett par år sedan. Skivan innehåller Jussis sista insjungningar på svenska och är ett absolut måste i varje svensk skivsamling. Så om du fortfarande har någon som du inte har köpt en julklapp till så har du nu den perfekta presenten.

Ber även om ursäkt för de negativa kommentarer folk (ateister) lämnar. Tar bort dessa när jag hinner. Ha nu en underbar jul 2011 och väl mött sedan i 2012 - ett år som kommer bli superbt för oss alla. Jag lovar. Och, höll så när på att glömma, gå till kyrkan nu under julhelgen, för då mår ni så himla mycket bättre. Inget slår nämligen att få sjunga med i julpsalmerna på plats i kyrkan.

God Jul till alla oss nordbor från lilla mig och vår älskade Jussi:-)
More
Video Clips

1573691

1121229

Radio stations where the song sounded
Comments
REGISTER

Save your favorite radio stations and songs, add to your favorites

Facebook Google+