Home / Edona Llalloshi / Hallall Te Qofte
Edona Llalloshi-Hallall Te Qofte
03:35

Edona Llalloshi - Hallall Te Qofte

  • views 47
  • Repetition on the radio 4
Edona Llalloshi Hallall Te Qofte
Description
Edona Llalloshi - Hallall të qoftë, gjithashtu edhe në aplikacionin Premier Songs të cilin mund t'a shkarkoni në iOS dhe Android.
Premier Songs: www.premiersongs.com/shkarko
iTunes: http://itunes.apple.com/album/id1442270643?ls=1&app=itunes


(c) Të gjitha të drejtat e publikimit janë të rezervuara nga Premier Songs
More
Video Clips

5064193

20793

Radio stations where the song sounded
Comments
REGISTER

Save your favorite radio stations and songs, add to your favorites

Facebook Google+